onsdag 31 augusti 2011

måndag 29 augusti 2011

söndag 28 augusti 2011

Aint no sunshine when shes gone








Lighthouse family Rocks!

Lighthouse family


Nya Hembakat tidningen har kommit ut och jag är helt överlycklig att nått bra händer idag. Har kikat och det finns så mycket bra recept som jag blir lite extra förtjust i. Tänkte att jag ska dela med mig utav mina favoriter i månadens tidning.

***

Katarinas lingonbröd
1bröd
Snabbt, enkelt, gott och saftigt bröd.

2dl havregryn
5dl vetemjöl
1dl krossade linfrön
2tsk brödkrydda
2tsk bikarbonat
1dl russin
1dl hackade hasselnötter
4dl yoghurt eller filmjölk
1dl rårörd lingonsylt
½ dl honung
Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en avlång 1 ½- liters brödform.
2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
3. Rör i yoghurt, sylt och honung. Blanda allt till en kladdig deg.
4. Häll ner degen i formen och grädda brödet på den nedersta falsen i ugnen i ca 60min. Låt brödet svalna helt innan du skär i det.

***

Plommonmuffins med vit choklad
ca 10 st

2 ½ dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker
1dl strösocker
75g smält smör
1dl mjölk
75g hackad vit choklad

5st plommon

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 grader.Blanda mjöl, bakpulver, vanilj- och strösocker i en skål.
2. Rör ner det smällta smöret och mjölken.
3. Tillsätt den hackade chokladen.
4. Dela plommonen i mindre bitar.

5. Klicka ut smeten i ca 10 muffinsformar.Lägg ca ½plommon i varje form.
6. Grädda kakorna i 12-15 min. Pudra gärna över lite florsocker när de har svalnat.

***
Jag hoppas att ni gillar dessa recept lika mycket som jag gör och svar på Er fråga. Ja, det kommer fler recept från mina egna bakverk.

Som sagt, dessa recept passar alltid med en varm kopp te!

Tack för mig och lycka till !




lördag 27 augusti 2011

fredag 19 augusti 2011

Cant be just another..





Sista arbetsdagen på veckan och vad gör man efter passet var slut. Jo hem och dricka en varm kopp av kärlek medans det regnar. Visst är de mysigt med regn men inte varje fredag efter halv 4.

ITS ON FO' REAL BIAAATCH!



Boyakasha Peace n' Peace!

måndag 15 augusti 2011

Life is a beach



Oh wow. Vilken helg!

Ett stort grattis till Frida och Renato. Vilket vackert bröllop. Alla fick tårar i ögonen och blev alldeles rörda. Jag grät och grät. Helt underbart. Frida och Renato är ett Fantastiskt par och jag älskar dem båda. Jag är så tacksam att få lära känna dem och få bli bjuden på deras bröllop. Är otroligt hedrad.

Möhippegänget körde en Frida hit
goaste

I love you honey

torsdag 11 augusti 2011

vanilla puku

Dagen som vi kallar för Torsdag. Hur ska man kunna förknippa Torsdag om man inte skriver om ärtsoppa och pannkakor. Dock föredrar jag ärtsoppa med lie senap framför pannkaka. Vad kan man mer säga om just Torsdag? SkärTorsdag är den enda Torsdagen vi i Sverige har som "firas". Kanske snarare att barnen går påskkärringar och tigger godis. Vad är åldern för att vara okej att gå påskkärring själv utan förälder och i vilken ålder bör man sluta? Varje år är jag lite sugen på att sminka sig lite extra och på med slöja. Skulle någon öppna? Jadu de är frågan.

Nu i bilen på väg till Göteborg. Ja de är ju bröllop på gång. Renato och Frida ska gifta sig. Enligt Dario så är de jag som har segat men inte alls. De ringer och säger att de är klara och jag behövde mer tid eftersom jag hade precis kommit hem från jobbet. Jag ringer efter den tiden jag hade bestämt jag skulle vara klar.. Nej nej då var de tydligen inte ens klara. Roliga åsnor!

En gammal familjevän kom till Västerås nu ikväll och stannar hela helgen efter som hans dotter ska gifta sig imorgon. Jag hann tråkigt nog bara träffa honom en liten liten stund. Alltid lika trevlig. Stort Grattis till Nalamli och hennes to be.

Hörrni brudar! Jag saknar er redan.. Imma be with the boys all weekend. Dont blame me if i come back as a farting tomboy.


Ha en fantastisk fortsatt Torsdag!

måndag 8 augusti 2011

Virtual insanity

Efter helgens festligheter började jag jobba återigen. Kom till praktiken idag och fick en chock. Men det fick mig en bättre ställning. Jag får betalt veckan ut. Härligt! Fullt ös hela dagen.
Nu är de dags att lägga sig så god natt och ha en trevlig morgondag!

söndag 7 augusti 2011

Were to tired to think

En sådan längtan, en förväntan. Jag vill jag vill nu nu nu..KD2



Snart är de dags att dra iväg till Göteborg på bröllop. 4dagar jobb sen hejdå Västerås, helloo Gothenburg. Renato och Frida är de på tur att gifta sig. Är väldigt glad för deras skull. Håller på att fixa min outfit och bröllops present. De kommer gå fint fint.
Ihelgen har jag och Danny vart i Sthlm på cosmonova och sedan hos min kusin på en trevlig fest. Hade jätte trevligt..
Ikväll har jag segat med Danny en stund sedan åkt hem och fortsatt segat där. så nu ska jag ta min nattliga promenad och sedan hem till Danny igen för att sova. Rise and shine till jobbet imorgon. ugh, jag har verkligen ingen ork.